top of page

Klinikken..

Klinikken har beliggenhed i rolige og hyggelige omgivelser på min bopæls adresse med parkering lige ved døren. Min vision med klinikken er at det skal være et hyggeligt sted at komme og være i, men samtidig skal den fremstå funktionel og professionel. Jeg vil ikke gå på kompromis med hygiejnen ligesom jeg ikke vil gå på kompromis med kvaliteten på mine behandlinger.

..og jeg..

 

Jeg hedder Heidi og er født i 1981. Jeg er mor til 2 skønne børn samt bonus til yderligere 2. Jeg er gift med Jan og har været det siden 2010.

I juni 2014 blev jeg uddannet sygeplejerske fra University College Lillebælt i Vejle. Under min uddannelse arbejdede jeg på Hæmatologisk Sengeafsnit på Vejle Sygehus for at opnå erfaring. Efter min uddannelse blev jeg ansat på Hjertemedicinsk Sengeafsnit i Kolding, hvor jeg hurtigt blev en del af det modtagende team på afdelingen.  

Et halv år senere blev jeg tilbudt, for mig, drømme-stillingen, som var indenfor den mere borgernære sygepleje i borgernes egne hjem i Horsens Kommune. Jeg har i kommunen sidenhen både kørt som akutsygeplejerske ligesom jeg har varetaget funktionen som ø-sygeplejerske af flere omgange på Endelave.

 

I januar 2019 blev jeg færdig som Lægeeksamineret Klinisk Fodplejer fra Innowell i Hjallerup.

Jeg har altid haft et brændende ønske om at blive selvstændig og det har jeg her i min klinik kombineret med min passion for at hjælpe og pleje mennesker.

20190116_204626[354].jpg
20190116_182118[353].jpg
bottom of page