top of page

Fodplejebehandlinger 

Gennem hele vores liv belaster vi vores fødder ved at bære rundt på vores krop og af den særlige grund, fortjener vi at skænke vores fødder en kærlig tanke.
Døjer du med hård hud, fortykkede negle, nedgroede negle, svamp, ligtorne, revnede hæle eller andre ømheder, kan jeg hjælpe med at lindre dine gener.
Man behøver dog ikke at have gener for at komme til mig, du er ligeså meget velkommen i min klinik hvis du ønsker at forkæle dine fødder med wellness.
 
Almindelig fodbehandling
En almindelig fodbehandling hos Happy Feet starter med et dejlig afslappende fodbad når du kommer i klinikken mens vi gennemgår dine ønsker for behandlingen. Behandlingen tager derfor udgangspunkt i lige netop dine ønsker.
Hvis der ingen specielle ønsker er for behandlingen, vil behandling starte med en klip og tilretning af negle. Derefter vil jeg fjerne evt. hård hud, ligtorne og/eller revnede hæle.
Afslutningsvis sluttes behandlingen med en lille let massage med en god og nærende creme.
Luksus fodbehandling
Jeg udbyder i klinikken også en luksus udgave af fodbehandlingen. En sådan behandling vil starte med et fodbad hvor fødderne masseres ind i en lækker peeling.
Herefter vil behandlingen tage udgangspunkt i lige netop dine ønsker. Hvis der ingen specielle ønsker er for behandlingen, vil behandlingen starte med en klip og tilretning af negle. Derefter vil jeg fjerne evt. hård hud, ligtorne og/eller revnede hæle.
Fod og læg-massage vil i luksus behandlingen være mere dybdegående og der afsluttes med et varmt paraffinbad. Herefter vil du svæve fra klinikken.
Junior behandling
Til de unge mennesker tilbyder jeg også en behandling som starter ud med et lækkert fodbad, beskæring af evt. hård hud og ligtorne. Afsluttes med en let massage med en god og nærende creme.
Bøjlebehandling 
Bøjlebehandling er en mulighed i klinikken. Denne tilpasses lige netop din negl.
Paraffinbad 
Paraffinbad har mange fordele for huden og kroppen. Den gennemtrængende varme lindrer smerter og stivhed i led og muskler og er ideel hvis man lider af gigt, muskelkramper og kronisk ledbetændelse. Paraffinen efterlader huden blød, smidig og lækker, så et paraffinbad vil være en ren forkælelse for dine fødder efter endt fodbehandling. Eller måske forkælelse for dine hænder, mens du sidder og nyder en fodbehandling. 

Zoneterapi
bottom of page